Aanmelding cursus of workshop
Neem eerst contact met me op, telefonisch of per e mail, om te informeren of er nog plaatsen zijn. Zo ja, dan mail ik een aanmeldingsformulier. Stuur dit ingevuld retour, of scan het ingevulde formulier en mail het. Je inschrijving is vervolgens definitief als het cursusgeld overgemaakt is op de volgende bankrekening:
NL10INGB0003454786 t.n.v. Nel Pak te Utrecht

Voor de cursusweek Japanse houtsnede hanteer ik de regel dat de eerste helft van het cursusgeld uiterlijk een maand voor aanvang van de cursus overgemaakt is. De andere helft kun je betalen na aanvang van de cursus. Zie ook op het betreffende aanmeldingsformulier.

Annulering cursus of workshop
Tot uiterlijk een maand voor de startdatum kan een deelnemer afzeggen. Het cursusgeld wordt dan teruggestort. Daarna is restitutie van het cursusgeld of een deel daarvan alleen mogelijk bij ziekenhuisopname of andere overmachtsituaties.
Bij onvoldoende deelnemers gaat de cursus niet door. Ik hanteer een minimum van 4 cursisten. Uiterlijk een maand voor de cursus bericht ik aangemelde cursisten of de cursus doorgaat. Zo niet, dan ontvang je het cursusgeld terug.

Uiteraard krijg je ook je cursusgeld terug als ik de cursus zelf afzeg als gevolg van overmachtsituaties.